Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, έχει βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο των social media για τις αμφιλεγόμενες μαγειρικές του περιπέτειες. Παρά την έντονη κριτική που κατά καιρούς δέχεται, ο ίδιος συνεχίζει να πειραματίζεται στην κουζίνα – αυτή τη φορά όμως, το “πειραματικό” του εγχείρημα προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus
Σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram από πολυτελές γιοτ, ο 26χρονος σεφ wannabe αποφάσισε να βράσει μακαρόνια χρησιμοποιώντας... θαλασσινό νερό. Η κίνηση αυτή προκάλεσε πληθώρα σχολίων, με πολλούς να κάνουν λόγο για «ανθυγιεινή» και «αηδιαστική» συνταγή. Κι αν και κάποιοι του χάρισαν επευφημίες για τη μαγειρική του φαντασία, οι περισσότεροι τον επέκριναν σφοδρά – όχι για τη συνταγή, αλλά για την επιλογή του βασικού υλικού: το νερό.
Μπρούκλιν Μπέκαμ: Μαγείρεψε μακαρόνια με θαλασσινό νερό αντί για αλάτι: Η “έμπνευση” που δίχασε το κοινό
Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, ο Μπέκαμ φαίνεται να βυθίζει μια κατσαρόλα στο νερό της θάλασσας, για να τη γεμίσει πριν ξεκινήσει το βράσιμο των μακαρονιών. Η υπόλοιπη διαδικασία περιελάμβανε παρασκευή σάλτσας ντομάτας, την οποία παρουσίασε με επαγγελματική διάθεση – ωστόσο, η αρχική του κίνηση ήταν εκείνη που μονοπώλησε την προσοχή.
«Έφτιαξε τα ζυμαρικά με το νερό από την πισίνα;» σχολίασε κάποιος καυστικά, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Όταν κάθεσαι στην τουαλέτα για τέταρτη φορά μέσα σε 30 λεπτά, θα καταλάβεις ότι η πηγή από όπου πήρες το νερό δεν ήταν και η πιο σοφή κίνηση». Ένα ακόμη σχόλιο αναφερόταν στους πιθανούς κινδύνους: «Προφανώς, το να μαγειρεύεις ζυμαρικά με θαλασσινό νερό, όπου υπάρχουν βάρκες που ρίχνουν πετρέλαιο και η E. coli, δεν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις».